Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Flygplansfotograferande

Idag behövdes lite vila från cyklandet, framförallt för hjärnbarken. Kombinationen av trötta ben och tråkigt väder gjorde att jag helt enkelt inte kände för att cykla. Istället var jag iväg och firade ett födelsedagsbarn, alltid kul och trevligt! Tog med mig systemkameran och passade på att stanna till vid Arlanda för att fotografera lite. Det är rätt mäktigt när man står där och planen susar förbi!

På kvällen blev det en timmes intensiv hetspingis med Smack-Morgan, det fick bli dagens fysiska aktivitet!

 

Ikväll är sista chansen till att vinna de biljetter jag fick av Cycling Plus och Allt om MTB till Sweden Bike Expo.

Du tävlar genom att maila svaret på följande tre frågor till info@jeppman.com senast midnatt, söndagen den 6/3 så kan du vara en av fem som vinner två biljetter till mässan.

  1. Jag byter klubbtillhörighet till denna säsong, vilken klubb kommer jag att tävla för?
  2. Jag har också suverän sponsring från annat håll, vilken butik är det som hjälper mig numera?
  3. Slutligen är jag nyfiken på vad du ser fram emot mest på mässan?!

 

Jesper_AnderssonDSC_8905 Jesper_AnderssonDSC_8847 Jesper_AnderssonDSC_8841 Jesper_AnderssonDSC_8830 Jesper_AnderssonDSC_8817 Jesper_AnderssonDSC_8786 Jesper_AnderssonDSC_8783 DSC_8889

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.