Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Flyttlass mot Kanarieöarna?!

Nej, ja ska inte flytta… Men det ser nästan ut så! Inte varje dag man är ute och reser med 5 cyklar! Rätt nöjd att jag fick ner dem i tre kartonger i alla fall. Nog bökigt ändå att ta sig fram på Arlanda med så bred last! Haha. Är på väg till Apollos anläggning Playitas nere på Fuerteventura för en veckas jobb. Kommer bli en hel del cyklande, fotograferande och skrivande. Den här gången blir det landsvägscyklande, ska bli kul! Det var ett tag sedan jag plöjde racer!

Titta vem man träffa av en slump på Arlanda?! Zander och hans Kajsa fastna i säkerhetskontrollen…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!