Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Förälskelse

Singellivet kan vara både tråkigt och ibland rätt smidigt. Nu har jag dock åkt dit ordentligt! Det här kommer inte bli enkelt… Jag har blivit förälskad i en hel ö?! Hur löser man det, “Ursäkta, kan jag ta med mig min respektive…det råkar vara en hel ö!” haha!  Skämt åsido, Madeira är helt fantastiskt! Igår nämnde jag att jag kört de bästa stigarna någonsin i hela mitt liv… Nu måste jag uppdatera er på den fronten och säga att gårdagen bjöd på än mer fantastisk cykling. Jag kan inte i ord beskriva den känslan, glädjen och spänningen jag upplevde när jag tog mig ner för berget. Stigen är helt naturlig men påminner om en något brantare typ “flowride”. I slutet av stigen kom man in i en tight ravin där de nästan lodräta väggarna inte lämnade mer än någon halvmeter utrymme på vardera sida om styret! JAG ÄR KÄR! Vi får se, eventuellt kanske jag åker ner med Apollo igen för att fotografera, inget klart men vi få la se! Nu ska jag ut och göra några höjdmeter!

Vill passa på att göra lite smygreklam för Apollos resa hit till Madeira! Inte för att jag måste utan för att jag vill. Fler som gillar att cykla borde uppleva Madeira! Det är minst sagt en skatt i Atlanten! Mer info om Apollos resor hittar ni här

JAN_3054_JesperAnderssonPhotography JAN_3034_JesperAnderssonPhotography JAN_3027_JesperAnderssonPhotography JAN_3018_JesperAnderssonPhotography JAN_3017_JesperAnderssonPhotography JAN_3015_JesperAnderssonPhotography JAN_3012_JesperAnderssonPhotography JAN_3011_JesperAnderssonPhotography JAN_3009_JesperAnderssonPhotography JAN_3008_JesperAnderssonPhotography JAN_3005_JesperAnderssonPhotography JAN_2999_JesperAnderssonPhotography JAN_2996_JesperAnderssonPhotography JAN_2991_JesperAnderssonPhotography JAN_2983_JesperAnderssonPhotography JAN_2978_JesperAnderssonPhotography JAN_2968_JesperAnderssonPhotography JAN_2966_JesperAnderssonPhotography JAN_2959_JesperAnderssonPhotography JAN_2955_JesperAnderssonPhotography JAN_2949_JesperAnderssonPhotography JAN_2927_JesperAnderssonPhotography JAN_2926_JesperAnderssonPhotography JAN_2925_JesperAnderssonPhotography JAN_2923_JesperAnderssonPhotography JAN_2917_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar