Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Förkylning och helgplaner

Jag har drabbats av en förkylning…passar ju bra nu när säsongen är över…Nu ska jag åka och jobba en sväng. Till helgen har ja planer på att dra upp till Järvsö för lite liftburen cykling, nån som är sugen på att hänga på. Dels tror ja det är grym teknikträning sen är det kul att bara leka lite en helg! Bjuder på en bild på en vacker soluppgång!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons