Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Förmiddagsbackar

Dags att dra ner lite på volymen nu! Inget långpass idag, istället blev det en hyfsat lugn uppvärmning ut till en fyr i närheten av hotellet. Tog ca 15 minuter dit och sedan nästan 5 minuter klättring upp till toppen. Fem minuter är inte så långt men tänk om man ändå hade en sån backe på det avståndet hemmavid! Hade varit “skönt” eller kanske smärtsamt beroende på hur man ser på saken. Körde mina intervaller upp och ner. Körde för första gången racer med skivbromsar idag också, rätt smidigt när det blev så mycket intensivt bromsande utför mellan köttandet uppför. Kan säga att det också är rätt skönt att ha en komfortracer när asfalten till och från inte är jättejämn.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!