Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Förmiddagsfyror

Vaknade som vanligt onödigt tidigt men kunde somna om och gick upp efter lite slött sudokuspelande vid 8 och njöt av lite gröt. Medan frukosten sjönk in på plats gick jag ner i garaget och gjorde klart min pryl. Nu står den på tork så eventuellt får ni se vad det är ikväll:) sen brände ja av några fyror tillsammans med MIA. Underbart! Nu har ja ätit lunch, satt och bläddra lite i nån reklamtidning som heter villaliv och fick syn på en idol…dock lite besviken över att se han göra reklam för garageportar!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons