Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Förmiddagslöp

Härligt härligt! Var ut en sväng och sprang i lugnt tempo. Det här ska bli en vecka med färre timmar och inte lika många hårda pass. Kan ju vara kul att inte komma helt uttömd och nedbruten i beståndsdelar till Cypern. Ja passade också på att skotta garageuppfarten. Måste ju passa på innan det töar bort! Ni har väl inte missat min cykeltillbehörsförsäljning i förra inlägget? Nu ska ja snart dra iväg på ett fotojobb:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!