Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Förmiddagspasset klart

Dagens första pass är nu klart och ja har dessutom fått i mig en överdos lunch. Dagens pass gick till stor del på grusväg, finns en riktigt fin grusväg längs kusten. Kom ut på asfalten och körde upp till av öns högsta punkter, den högsta besökte ja igår och ja tror den här är näst högst. Upp och spanade in masterna. Vädret idag är wunderbar! Sol, sol mindre vind och lite mer sol! Nu ska ja vila en skvätt på rummets uteplats innan det är dags igen!

Mysig stig men tight som fan, svårt att se storleken på bild men cykeln fick knappt plats i böjarna
Det ser bra ut!
Självklart…en vulkan till;)

Måste prova på att Njuta av annat än cyklingen!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!