Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

först träna, sen bygga!

Helt jävla underbart väder så det kändes inte fel att tillbringa större delen av förmiddagen på cykeln. Nu ska ja dock börja pilla med tävlingshojen. Kommer inte köra första keps cup racet på den då ja saknar styre. Men det ska bli grymt kul att få plocka ihop den! Skönt att våren börjar komma ordentligt. Såg massor av fina fåglar idag, rödhake, gröngöling, mindre hackspett, fasan, tofsvipa och bedömt ett havsörnspar! Har läst om folk som fått se kaspisk pipare strax söder om Södertälje. Än är ja inte så fanatisk att ja åker många mil för att se en Pippi… Men ja hade ändå gärna sett den, såklart!

OBS!!! Bilden är arrangerad, den är inte tung… Den är sjukt lätt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!