Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Första etappen

Nu har ja kört först etappen på Borlänge tour, en sprint som tog 90 sekunder. Ja brukar känna mig stark halvvägs in i ett långlopp så det här är inte riktigt min melodi. Gjorde en dålig start men i övrigt körde ja bra. En kul bana! Nu laddar ja om inför morgondagen med att ligga i hängmattan och snart blir det middag.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!