Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Första testdagen

Första officiella testdagen här uppe på Åre Bike Festival och Endurot. Hade lite otur med dåligt väder, blåste så pass mycket att de bara kunde köra två liftar idag. Känns bra att man  har varit här ett par dagar innan och kunnat testa det mesta. Fick sällskap av Matthias Wengelin idag och vi körde det man kom åt ifrån de öppna liftarna. Bilderna på sträckorna är hämtade från Åre Bike Festival’s hemsida.

Tog ett litet fikastopp idag och passade på att kaffenörda mig lite. Det är inte så att jag ratar kaffe som går att köpa i fik osv. Åres kafferosteri har ju bland annat en världsmästartitel i rostning och espresso… så här finns några av världens bästa kaffen! Men det är hantverket och det mysiga i att smälla upp den lilla brännaren, koka vatten, väga upp och mala kaffe, höra regnet på taket av Cykelhusetbilen och sedan njuta av en underbart god kopp kaffe! haha!

JAN_8359_JesperAnderssonPhotography JAN_8381_JesperAnderssonPhotography JAN_8409_3

Course1 Course2 Course3 Course4 Course5 enduro-puff FB-banner-Enduro

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar