Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Foto och bål

Var iväg till byn och handlade lite mat så nu är skåpen här hemma proppfulla. Hade med mig min nya Julklapp som jag kan avslöja är en ny systemkamera 🙂 Riktigt kul att flänga runt och fotografera. Delar med mig av några bilder. Ludde fick syn på en grymt skön lirare som satt och njöt av livet. Nu har jag precis visat hur jobbigt ett corepass kan vara. lite film på det här kanske?!

Lägg till bildtext

Här är en bild som Ludde tog på en F1-fanatiker….synd att det inte var en ferrari!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!