Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fotograferande:)

image image image image image image image image image imageDet var ju trots allt till stor del på grund av mitt fotograferande som jag fick möjlighet att åka med hit till Apollos suveräna anläggning Playitas!

Var ute och fotograferade lite cykel idag, de bilderna tänkte jag hålla lite på men istället får ni se hur fint det är här! Samt en bild på nån pajjas som cyklar omkring och utmärker sig…

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar