Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fotojobb och Kaffe

Så inleder jag den här dagen efter att ha vaknat onödigt tidigt! Jag har äntligen fått till justeringen på kvarnen och trycker ut en dubbel espresso på 28 sekunder. Snart är den påsen med bönor slut…så då blir det till att justera och fippla igen! Men det är en stor del av nöjet med att nörda ner sig i kaffe! Ska bli kul när jag får mina prylar från Kaffecompagniet! Morgonen har också tillbringats bakom kameran. Har pillat med lite produktfotografering. Det är rätt smidigt, en pryl swischar inte förbi på nån sekund utan står där snällt och väntar på att få bli fotograferad. Jag tyckte mig se ett par Hustomtar också…De har varit borta ett tag men som sagt tycktes jag skymta dem nu på morgonen. Även Hustomtar måste få njuta av lite semester. Ska se om jag kan fånga de små rackarna på bild!

En bild från gårdagens lite udda arbetsplats, här är Far på väg norrut!

Där satt den!

Produktfotografering

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!