Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Vaknar som vanligt tidigt…Så ja passade på att ta med mig kameran ut och ta en liten morgonpromenad här nere på Tånga hed i Vårgårda. Det var en del morgondimma och det i kombination med en sol som var på väg upp var obeskrivligt fint! Nu ska ja äta lite frukost, starten går tolv så det är ingen direkt brådska. Sen ikväll är det formel 1! Italiens Grand prix! Mäktigt med Tifosi, alla ferrarifans!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons