Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Efter Formel 1 loppet for jag hem och gav min Corratec Revolution lite kärlek. När man kört en lång tur i regn känns det alltid skönt att plocka isär, göra rent och fetta in delarna. Blev en liten sväng i krematoriet innan jag klädde på mig kameran och tog en promenix genom Sigtuna. Benen är slitna efter en bra träningsvecka och morgondagens planerade vilodag är efterlängtad. Nu blir det en kopp kaffe, film och ryggläge!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons