Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Framkallad rulle

Nej nu pratar jag inte om en rulle för cykling… och jag har väl kanske inte framkallat någon riktig fotorulle heller. Men jag gick igenom några bilder jag tog under helgen som jag tänkte jag kunde slänga upp här i brist på annat skoj. Har jobbat en hel del idag men hann med en liten trampa lätt sväng 🙂 Imorgon blir det en heldag med kyrkklockejobb!

JAN_0622_JesperAnderssonPhotography JAN_0649_JesperAnderssonPhotography JAN_0662_JesperAnderssonPhotography JAN_0674_JesperAnderssonPhotography JAN_0681_JesperAnderssonPhotography JAN_0695_JesperAnderssonPhotography JAN_0633

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.