Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fredagsglädje på nya hojen!

Fredag och dagen bjöd på ett fantastiskt väder! Sol, sol och lite mer sol. Till och med så varmt att det blev biltvätt! Efter lunchen drog jag ut på nya hojen. Slog till på en Specialized Epic HT för någon dag sedan! En enkel modell med aluminiumram men jag måste säga att de är duktiga på att bygga hojar! Den känns verkligen mycket livligare och roligare än vad prislappen är satt. Känns som en hoj som borde kosta 10 000 mer än vad den faktiskt gör! Riktigt blött i skogarna nu, några veckor till så börjar det ordna upp sig, det säger bara pang så ser man snart tussilago och midsommarstänger!

IMG_1964_JesperAnderssonPhotography  IMG_1996_JesperAnderssonPhotography IMG_1990_JesperAnderssonPhotography IMG_1986_JesperAnderssonPhotography

Kom till mig änder lilla!IMG_1973_JesperAnderssonPhotography

Om ni bara visste….

IMG_2001_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.