Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Fredagskaffet serverat!

Då har det hunnit bli fredag och planen är att presentera delar av upplägget för 2016 års cykelsäsong idag! Men då jag vill göra det snyggt och prydligt med någon tillhörande bild så håller jag några timmar till på väntan! Jag var och hämtade en hög med extremt roliga prylar under gårdagen så jag har inte ens hunnit få på pedalerna! Sen har jag en lång ”Att-Göran-Lista” för dagen så nu blir det frulle, en god kopp kaffe och sen är det fullt ös! Ha en fortsatt trevlig fredag!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-z15BTxMqXU&w=560&h=315]

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons