Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Freitagsgemys

Fredagen är här och då får man mysa med sina nära och kära. Ja började morgonen, likt många andra med att kelas lite med MIA. Blev fyror som kändes rätt tunga, men ja tog mig igenom! Nu ska ja äta lite frukost innan ja ska ut på ännu ett kyrkklockeuppdrag:) Det har blivit en hel del jobb den här veckan och mindre träning…planen höll! Ha en trevlig fredag!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!