Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Friluftskaffe! mums!

I brist på träning får man… ta sig ut och grilla korv och brygga friluftskaffe! Jag klarar inte av att bara sitta inne och vänta ut förkylningen. Det är nog min svagaste sida, att ta’t lugnt! Päronen hörde av sig och undrade om jag ville följa med dem och några goda vänner ut och grilla korv. Tänkte att det kunde vara ett suveränt tillfälle att testa lite kaffeprylar så jag packade ihop en ryggsäck. Fick med mig en Hario Slim-kvarn, Aeropressen, bönor och stormkök. Ta med varmvatten i termos? Ta med färdigt kaffe i termos? Nej nej, det låter alldeles för enkelt. Packade upp stormköket och började elda på lite vatten samtidigt som jag malde bönor med Hario’n. Ner med bönorna i aeropressen, på med vatten och gissa om det blev gott! Extra gott när man står och småfryser lite! Kan tyckas lite omständigt men gott blev det och kul var det!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar