Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Full fart på Enduron

Idag var det riktigt skönt utomhus, solen värmde fint och på stigarna i södersluttning var det verkligen vår, norrut var det värre… Körde min enduroslinga och satte nytt personbästa med endurohojen. Grisigt deluxe men en del betalar dyrt för lerinpackningar så man får väl va lite glad över det!

Nu ska jag iväg och testa att fotografera lite inomhussport! Återkommer om det! Ikväll presenterar jag vinnarna i Sweden Bike expo tävlingen!

image


 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.