Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Full ös bland Segways och hundägare

Fick till ett skönt pass på förmiddagen. Var upp till elljusspåret och skulle köra lite intervaller. Tog en sväng på strandpromenaden som uppvärmning. Där kom ja ikapp någon typ av Segwayparad/safari eller vad man kan kalla det. Det var bedömt 15-20 Segways med ryttare som for runt över hela cykelbanan. Ja passade på att sicksacka mig igenom fältet då de mötte dagens första hundägare med lös hund… Kom upp till elljusspåret och påbörjade mina intervaller. Här fanns det också en och annan hundägare varav några hade lösa hundar. Blev en viss irritation och ja kunde höra… Trots att Bruce Dickinsson och co. Spelade koncert i lurarna höra hur en farbror uttryckte sitt missnöje över min närvaro. Ja förstår inte, elljusspåret är bedömt 2 meter brett. Mitt styre är 680 mm brett sen får man väl lägga på 20 mm på vardera sida för att armbågarna sticker ut. Det betyder att av de två metrarna så tar ja upp ungefär 75 cm… Snälla farbrorn med det imponerande svordomsförrådet har således minst 1250 mm att vara på. Det ska väl räcka? 

Värmen kom efter första intervallen:)
Ja har ju till och med varit på savannen för att lämna plats;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons