Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Full patte med pannlampa!

Här kommer en ytterst kort rapport från kvällens deltävling ur vår härliga Pannlampecup; Norrort Lightbulb. Det blev ett hyfsat bra deltagarantal tycker jag, 18 startande. Tokigt skoj! Jag låg på redan från starten och låg först varv ett och två. Sen gick Ville om och låg först ett varv men sen kroknade han lite till det sista varvet. Jag hade en grym hejarklack på plats, Min kära Mor, Moster och Mormor! De hjälpte också till och fixade med fika. Jag tvingade på Moster kameran så jag har några bilder, kommer fler under morgondagen. Hoppas kunna publicera resultatet även under morgondagen men eventuellt så kan det dröja nån dag till. Mycket att göra just nu! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!