Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Full rulle!

Var ute imorse och ventilerade benen en kort och lugn sväng. Bröstkorgen blev knappast bättre av gårdagens race:( Nu har jag och bror varit och handlat. Kommer bli lite bakhysteri nu:) hade funderingar på att trampa MeraLera 12-timmars nästa helg men får nog hoppa det och försöka vara fräsch på bockstensturen istället!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!