Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Så, dagen första punkt på “massorattgöra-listan” är avklarad, dvs att träna! Nu är det bara resten kvar… Ska försöka hinna med att limma tubdäcken på crossen, litar inte 100% på enbart tejp, sen ska ja ut och jobba med crossbanan till “smackcrossen” som går av stapeln den 17:e november, dagen efter cross-SM. Ska även skriva fakturor, vända lite papper, tvätta arbetskläder…osv. Det finns med andra ord saker att göra även denna dag:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!