Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fyrhjuligt äventyr

Ett kort inlägg om dagens äventyr. Pedro som jag bor hos hade lite uppdrag på morgonen och jag förgyllde därför förmiddagen med en cykeltur uppför. Slängde med kameran och plåtade lite spår av skogsbranden som härjade här för några veckor sedan. Kusligt landskap! Efter förmiddagens cykeltur åkte jag ner till Funchal igen och mötte upp Pedro, hans kusin och bror. Drog sedan iväg på en häftig tur med kusinens Land Rover. Blev några turer ner för berget innan jag likt Pedro på dessa bilder skulle dra upp en dammig sladd då kedjan plötsligt gick av och jag for i backen. Lite skrubbsår och öm om baken men inte allvarligare än så. Kedjan är på plats och hojen funkar så no problemo! Avslutade dagen med bad från klipporna och smörgås med tonfiskröra! Nu ska vi ner och kolla i Funchal, tydligen någon typ av vinfestival där?

JAN_3330_JesperAnderssonPhotography JAN_3316_JesperAnderssonPhotography JAN_3312_JesperAnderssonPhotography JAN_3369_JesperAnderssonPhotography JAN_3362_JesperAnderssonPhotography JAN_3356_JesperAnderssonPhotography JAN_3293_JesperAnderssonPhotography JAN_3275_JesperAnderssonPhotography JAN_3267_JesperAnderssonPhotography JAN_3246_JesperAnderssonPhotography JAN_3214_JesperAnderssonPhotography JAN_3145_JesperAnderssonPhotography JAN_3103_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar