Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Gammalt funkar det med!

Nu ska ja sluta retas, längre ner kommer en bild på cykeln;)

Bara för att en cykel råkar ha några år på nacken betyder inte det att den är långsam. Kunde Mearckx, Coppi och alla andra köra snabbt på gamla stålramar så borde det gå nu med. Ja tog en sväng till Cykelhuset i Upplands Väsby för att köpa e styrlinda och det var riktigt mysigt. Det är klart att ja cyklar snabbare på min Bh som väger 6.5kg men det var ändå riktigt kul, perfekt för finturer på röda dagar:) Och farten då? Visst går det att cykla hyfsat snabbt, hade runt 36 i snitt utan att ta i överdrivet mycket. Kändes lite kul när ja ringde med ringklockan och for förbi folk med sprillans nya cyklar, undrar om de upplevde situationen på samma sätt? Tänkte först att ja skulle sälja hojen för att tjäna nån slant…men den här får bo kvar, välkommen till familjen! Ska försöka få tag i några komponenter tidigare ägaren bytte ut…nån som sitter på lite Shimano Dura-ace first generation?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!