Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Gapskrattsfritt

Har precis kommit hem från ett sånt där distanspass där man utan större ansträngning lyckas hålla sig för skratt. Skolboksexempel på “Midsommarväder” med regn och sol omvartannat. Nu har ja börjat få tillbaka värmen och ska precis fylla på med lite energi! Sen är det dags att tagga till, 14:00 är det formel 1 för hela slanten! Österrikes Grand prix! En mysig bana med en hel del höjdskillnad. För den som inte har väldigt snälla föräldrar med viasat motor… Men som ändå vill se det livesänt; www.lshunter.tv

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons