Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Gårdagen…och en date!

Kom av mig helt och hållet igår kväll och glömde bort att skriva här på bloggen! Ja håller på med ett ytterst litet projekt där ja ska bygga om min brödspade så den får en lägre kant. Körde lite elhyvel med ett halvt flisverk på kläderna som resultat…men ja tror det kommer bli bra! haha På eftermiddagen var ja in med päronen en sväng till Uppasala och kikade. Ja shoppade loss ordentligt och köpte två tomatplantor och lite frön:) på kvällen blev det lite lugn löpning och coreträning. Nu tänker ni säkert så här, läste ja inte date i rubriken? Jojjomän, har haft en mysig date här på morgonen med MIA, skönt att få en liten pulshöjare inför morgondagens tävling, skrämma upp kroppen lite! Ha en kanonlördag, vädret ser ju ut att bli minst sagt fint!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!