Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Genom regn mot Gesunda

Snart framme i Gesunda för den avslutande tävlingen ut enduro Sweden series:) hade ett väldigt flyt med vädret imorse. Hade lite jobb som behövde avslutas innan helgen. Kom ut på ett lätt rullpass och kom säkert 100 meter innan det börja regna. Rullade i 40 minuter och lagom till att jag tvättat hojen och hängt upp de dyngsura kläderna så slutade det regna… Drog iväg mot Gesunda, stannade till i Säter och morsa på Wengan, in och tömde Ikea i Borlänge där jag dessutom hälsade på en annan kompis:) Helgen börjar kanon, det gör inget att det regnat sen ja åkte hemifrån. Träffa vänner, tävla i enduro, tävla i xc i Hacksta på söndag plus att det är formel 1 på en av säsongens bästa bana! Plus att det är en del andra kul prylar på gång:) hurra!

image image

Fick tillfälle att testa mina nya blixtar i veckan också! Mysigt ljus!!!

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.