Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Glöm inte anmälan

Idag är det benens tur att komma ikapp lite. Tänkte passa på att göra lite nytta, plugga, tvätta och serva cyklarna. Gjorde anmälan till Ränneslättsturen också, sista dag för ordinarie anmälan är imorgon. Så glöm inte att anmäla er till ett av de roligaste loppen i långloppscupen. Jag hade fått för mig att tävlingen gick nu till helgen…men det är ju en vecka till! Knappt två veckor kvar alltså. Känns lite konstigt med två helger i rad utan tävlingar! Rätt skönt faktiskt, det får en att längta lite. Ska försöka få till två veckor med bra träning nu, jobba tillbaka mot formen.

Hoppas att det blir lite torrare än det var 2012…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons