Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

God fortsättning

Efter dagens jobb blev det minst sagt en god fortsättning på dagen. Fick först besök av en polare som fick en lite demonstration av min nya radiostyrda helikopter. Har bökat runt i vardagsrummet för att få till en bättre flygplats, haha. Sen kom dagens höjdpunkt, drog iväg till min nya testbana, åh den blir bara roligare och roligare. Idag pressade ja inte så extremt hårt utan la mer vikt på att åka snabbt i det tekniska. Tanken är att sen när man man lägger ihop ingredienserna snabbt för att man tar i…och snabbt för att man vågar släppa på så ska vi få en riktigt smarrig kaka;) Ja märker mer och mer hur mycket Cypern gav mig, särskilt i fråga om att våga släppa på. Vidare tror ja att den styrketräningen ja lagt in för överkroppen inte är alls särskilt dum. För hade ja lite väl stort fokus på att bara vara lätt och tankar som “muskler på överkroppen är bara i vägen” har självklart passerat hjärnbarken. Nu när ja är lite starkare i överkroppen kan ja cykla på ett annat sätt. Aggressivare, snabbare genom det tekniska och ja får verkligen cykeln dit ja vill. Den extra vikten ja bär med mig den här säsongen jämfört med förra, dels i muskler men även att ja inte är lika deffad har visat sig vara bra. Ja är i alla fall snabbare nu än då och det får väl ses som hyfsat prioriterat när man ska tävla;) 

Nu ska ja gå ner i krematoriet och grädda lite. Bastu är fint det! 

Tyvärr ingen bild från cyklingen…men ni får ett flygfo…ja mena skyliftfoto på Smurfen som står där nere och ser vacker ut!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!