Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

God jul hälsning!

En utökad hälsning kommer så småningom! Här kommer en liten snabb god jul hälsning! Ja har börjat julaftonsmorgonen med lite rullande tillsammans med RUT. Ja kom på en smart lösning på ett problem som uppstod. Det blev sprak i hörlurarna men en jordkabel fixa det! En växelvajer och en säkerhetsnål så var det löst!

Från mig och familjen! En riktigt god jul!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!