Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

God måndagmorgon!

En toppenhelg har just passerat och nu är det måndag. Men inte gråter jag för det:) något ja skulle kunna gråta för är min lilla tå som jag igår råkade tåfjutta in i något hårt… Hehe. Jag gillar färg! Även denna vecka blir träningen kravlös och istället ska ja klämma in mer jobb och annat skoj. Blev en bra kaffe också! Det tar sig!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!