Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Om ja förstått det här med midsommar rätt så kanske inte rubriken stämmer in på samtliga svenskar. Men ja kan inte klaga. Det blev en midsommar i total livsnjutaranda! Hur låter inte det här; Ut till en ö i Roslagen, paddla lite kajak medan polarn vindsurfar, skjuta luftgevär, bada vedeldad tunna, åka ut med båten och fiska och därtill äta en tokigt god grillad köttbit med jordgubbstårta till efterrätt…och kvällsmat;) haha!

Som om inte livet vore bra nog har vinden vridit 180 grader så ja tror visst ja får motvind hem också! Det här blir sista dagen med träning sen blir det vila söndag och måndag…då ska ja nämligen ut på äventyr men det får ni veta mer om imorgon! Här kommer en bild på utsikten från sängen ja nu ligger och skriver i!

Ett STORT GRATTIS till Jenny Rissveds som blev guldmedaljör på EM i Schweiz i disciplinen XCE!!!!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons