Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Göteborgsgirot mtb

Idag var det dags för första upplagan av Göteborgsgirot mtb. Åkte ner i förhoppning om en kul tävling men förväntade mig inte så mycket av benen som fick slita igår. Ja trodde det skulle bli en extremt lättåkt bana av riktig motionärsvänlig karaktär…men där hade ja fel! Det här var en riktigt kul bana! Det fanns ett par partier som bjöd på betydligt mer tekniska partier än xc-cupens banor!! Stor tumme upp! När vi kom in centrala göteborg hade vi eskort av polismotorcykel!! själva loppet gick rätt bra. blev en liten vurpa i början och det var några som stack iväg direkt. ja kom i en grupp med 4 andra och efter ett tag var det jag och två till. vi samarbetade bra men på spurten på Ullevi hade ja inte benen och kunde inte hänga på, tror det blev en 7:e eller 8:e plats. Mycket publik längs banan, tack för alla hejarrop:) haha!

 Får dom till logistiken runt omkring vad det gäller pilning och info om nummerlappsutdelning, duschar osv så kommer det bli ett tokigt bra arrangemang. Det fanns en hel del kameror ute i skogen så med lite tur kanske man fastade på bild…tills vidare får ni en “godnatt”-bild, nu väntar en låååång bilresa. Ja har gått och lagt mig medan….va fan! Det är ju ja som kör?!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!