Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Göteborgsgirot

Ja var ju in till Stockholm en sväng idag, dels i jobb men även på ett litet annorlunda uppdrag. Som bloggare inom cykelvärlden fick ja en inbjudan för någon vecka sedan. Det var från arrangörerna av det nya cykelloppet Göteborgsgirot som ni förstår går i Göteborg:) Kul att träffa några andra bloggare. På plats var även Jonas Colting och Mattias Reck. En trevlig tillställning! Som tack fick ja dels en goodiebag med ett par ascoola solbrilor och lite annat smått och gott samt en fristart till ett av loppen:) Göteborgsgirot går dels som landsvägslopp men för mig som helst cyklar i skogen finns det även två olika mtb-distanser:) Loppen går av stapeln 11-12 maj så skynda in på http://goteborgsgirot.expressen.se/ och anmäl er, ja tänkte köra 37 km mtb på söndagen:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!