Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hälsningar från Mars

Nu har ja varit ute på första lite längre passet. Det är en karg och blåsig planet ja kommit till. Knappt någon växtlighet men väldigt mycket sten! Ja misstänker att det dels är avsaknaden av växtlighet som gör att vinden får fritt spelrum. Det blåser en hel del. Man får slita hårt i motvinden! Gick lite torr idag också. Så det blev inte så överdrivet länge eller långt men veckan har precis börjat:) nu ska vi dra och handla lite!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!