Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Halvtid

Halva dagen har gått och ja har uträttat samtliga uppsalaärenden. Var och lämnade några kyrkklockeprylar på galv. Passade på att göra ett litet studiebesök, ganska spännande faktiskt. Fick en stark känsla av att T1000 från terminator två skulle dyka upp ur badet. Häftigt med smält metall som är som en spegel! Nu ska ja åka åt andra hållet, mot Stockholm!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!