Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Heldag i Åre Bikepark!

Nu är jag lite smått mör framförallt i händerna! Har varit uppe i Åre Bikepark hela dagen, eller i alla fall från 10 till 16. Första gången jag kör utför här och jag är imponerad. Långa åk, roliga leder och fin utsikt! Vädret har varierat en hel del, regn ena minuten, sol den andra. Fick precis en ny Pearl Izumijacka innan jag drog och det var nog tur det. Funkar helt fantastiskt bra! Har gått och blivit lite öm i revbenen, vet inte om det var från kraschen på Midsommarafton, får ta det lite lugnt någon timme 😉

IMG_3443_Jesper_Andersson_2 IMG_3473_Jesper_Andersson_2

IMG_3451_Jesper_Andersson

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar