Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Heldag i Järvsö!

Vilken dag!!! Efter frulle drog jag ut tillsammans med Matthias på en kul sväng med xc hojarna. Hittade några grymt roliga stigar, en del jobbiga klättringar och några vykortsvackra vyer! Efter drygt en timme drog vi till bikeparken. Var där strax efter de öppnade vid 10:00 och körde sedan fram till typ 18:00 med runt en timmes stopp för lunch. Nu är man rätt mör. En heldag med cykling och massor av underbar sol!

imageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons