Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Heldagsjobb

Heldag i kyrktornet! Uppdraget var att hänga upp en liten pingla som varit nere i Tyskland på reparation. Den lilla pinglan väger ynka 830 kg! Minst sagt spännande och intressant yrke. Tanken var att ja skulle hinna med/ orka med ett Monarkpass idag också men efter att ha sprungit upp och ner x antal gånger så tror ja att benen fått sitt för idag! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!