Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Helt blåst!

Det är vad ja känner mig, helt blåst! Tusan vad det ska blåsa här nere! Man ligger och krigar i 20km/h i motvinden och i medvinden trampar man ur utväxlingen i ca 50 utan att ta i nämnvärt! Idag blev det ett lite längre pass, totalt 5h rulltid plus lite fotograferingstid. Vinden gör det rätt tungt, ja har alltid varit lite svag i motvind. Kanske ett bra tillfälle att bli bättre på det. Mycket hellre backar än motvind för min del! Ikväll blir det kanske älsklingsrätten till middag på “La Gondola” 🙂 

Åkte förbi ett av lanzarotes många vinodlingar, tänk hur mycket arbete som läggs ner för att skapa vin!
Ett gammalt “Castillo” beläget uppe på kanten av en gammal vulkan.
Svart överallt!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!