Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hem från SuperSchweiz!

Tiden har gått fort och nu är jag tyvärr på väg hem. Det har varit tokigt kul och även om det ska bli skönt att komma hem och pilla med sånt som blivit liggande så hade man ju gärna stannat några veckor, fortsätta fatbajka i nysnö, pumpa puder och kanske vara med och rosta kaffe! Apropå rosta kaffe så efter gårdagens avslutningsceremoni med medalj- och prisutdelning träffade jag en av kafferostarna och blev hembjuden på kaffenörderi, fick dessutom med mig två påsar av deras underbara kaffe! Så otroligt sjukt! Vilken resa! Åker till Engelberg och tävlar på fatbike, träffar en gammal klasskamrat som är med i uppstarten av ett kafferosteri, får vara med och rosta kaffe, träffa kul folk… Man blir mållös! Ska komplettera med bilder när jag kommit hem och kommit på plats!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar