Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hemma hos älsklingen

Två dagar med mycket jobb har inneburit lite mindre träning denna vecka. Men ännu är det inte för sent;) ja hade först funderingar på att dra iväg och köra smackserien som ikväll skulle bjuda på tempo…men ja blev hemma och min kära Mia fick pyssla om en trött Jeppman istället! Imorgon har jag inget jobb inplanerat så ja funderar på att kanske göra något åt alla de svarta hål som befinner sig i kylskåp, skafferi med mera! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!