Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hemmarostat

Mums! Tio dagar har nu gått sedan jag rostade kaffe här i jeppmans kafferosteri. Bönorna har fått ligga vakuumförpackade och mognat under tiden men idag var det alltså dags att provsmaka:) Gjorde dels en enkel espresso men även en latteartsvariant:) Den här gången blandade jag arabica och robusta 80/20 vilket helt enligt plan gav en något fylligare crema.  Espresson hade en fyllig smak med toner av mörk choklad. Cappuccinon blev lite mjäkig på en enkel espresso men blev väldigt rund och fin i smaken! Kul med hantverk, undra när jag kan skörda kaffe från mina egna plantor?

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!