Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hjulhusåka

Mysigt att vara ute på hjulhusåkning med päronen. Nästan lite extra mysigt när det regnar utanför. Var precis förbi en gårdsloppis och fyndade ett Nintendo! Jeppmans fritidsgård växer sig större:) nu har vi kommit till Sala silvergruva och konstaterat att guidade turerna var fullbokade. Men det finns lite museum och grejer man kan spana in! Trevlig fredag på er!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!