Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hos doktorn och en lugn racersväng

Det tycks elda rätt bra där uppe i Salatrakten för nu är det disigt till och med här nere! Jag var iväg en sväng till Väsby idag och lät en doktor placera sitt kalla stetoskop på mina revben. Så länge revbenen inte pekar ut ur skinnet röntgar man sällan revben. Hon klämde och kände (tyvärr var hon lite för gammal för min smak…) och trodde att ja eventuellt hade några sprickor i något eller några revben. Och förbi en glasmästare på vägen hem och köpte några nya glas till växthuset så nu är det helt klart! På eftermiddagen fick ja besök och fick chansen att inta baristarollen. Efter kaffekonstverket drog ja ut på en lugn runda. Testade att trycka lite och så länge jag sitter funkar det hyfsat… Men när ja reser mig upp har ja dåligt stöd och  nån fart går inte att hitta. Doktorn tyckte jag skulle stå över finnmarksturen:,( får se hur det blir med den saken. Det är ju tre dagar kvar!

Snuskig hjälm som kräver kärlek

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!