Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hösten är på gång

Sensommaren håller nu så smått på att övergå i höst. Eller är det sommaren som håller på att övergå i sensommar? Hursomhelst så börjar nu äpple på träden bli klara och skogen är full av lustiga svampar. Var ute en sväng och provkörde en cykel för tidningen. Jag trivs verkligen med jobbandet för tidningen. Jag får testa spännande utrustning och många olika typer av cyklar. Det är en annan kul jobbrelaterad sak på gång. Jag fick offra mig och ta ett jobb… en cliffhanger som jag ska berätta mer om under morgondagen!

Färsk frukt hängandes i trädgården…

Och spännande svampar.
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!